Cookie information

Vi bruger cookies for at få websiden til at fungere og for at huske dine foretrukne indstillinger. Cookies giver os også mulighed for at lave statistikker og analyserer besøg på vores side, så vi sikrer, at siden hele tiden forbedres, og at vores markedsføringen bliver relevant for dig. Læs mere

Din kurv Luk
Henter din indkøbskurv...
Total 0,00 DKK
Købsvilkår

Inden du bestiller varer hos os, anbefaler vi, at du læser vores købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik. 

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i sortiment og priser. Der tages samtidig forbehold for udsolgte og ikke-indkomne varer samt for trykfejl.

Firmadata
Linaa.dk ejes og drives af:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
DK-8600 Silkeborg
Tlf.: +45 8680 2666
Mail: firma@linaa.dk
CVR-nr.: DK25790294

Bestilling – Sådan handler du på Linaa.dk
Du skal igennem følgende trin, når du handler på websiden:
 
1. Vælg den eller de varer, du ønsker at købe og læg dem i kurven. Går derefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelsesmetode.
4. Vælg betalingskort og indtast dine oplysninger.
5. Godkend vores købsvilkår.
6. Tjek, at alle dine indtastede oplysninger er korrekte og gennemfør købet.
 
Når dit køb er gennemført, modtager du automatisk en ordrebekræftelse. Har du ikke modtaget en bekræftelse, så tjek altid først dit spamfilter. Det er muligt at få tilsendt en ny ordrebekræftelse ved at sende en mail til: firma@linaa.dk
 
Vi afsender normalt din bestilling 1-3 hverdage fra ordreafgivelsen. Ved træpakker kan der gå 3-6 hverdage før afsendelse. Dog må der påregnes længere leveringstid i forbindelse med helligdage og ferier. Er det vigtigt, du modtager din bestilling meget hurtigt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8680 2666. Såfremt din bestilte vare ikke er på lager, vil du snarest muligt modtage en e-mail med en ny leveringsdato.
 
Bestilling – Skoler og institutioner
Skoler og institutioner med gyldigt EAN-nummer kan bestille online, på tlf. 8680 2666 eller via mail til firma@linaa.dk. For at lette ekspeditionen vil det være en stor hjælp, hvis du på forhånd ved, hvilke varer og hvor mange du ønsker at bestille. Husk også at angive skolens navn, adresse og EAN-nummer samt kontaktpersonens telefonnummer og e-mailadresse.
 
Bestiller du online, så vær opmærksom på, at du, når du er gået til kassen, under kundetype skal vælge ”Offentlige institutioner med EAN-nr.” Derefter skal du under EAN-nummer, udfylde feltet med jeres EAN-nummer (uden mellemrum). Husk også at vælge EAN-faktura under betalingsmetode.
 
Hvis I ikke har et EAN-nummer, har vi mulighed for at sende jer en almindelig faktura. Bestilling kan gennemføres online, på tlf. 8680 2666 eller via mail til firma@linaa.dk.  
 
Ordrer, afgivet telefonisk eller via mail, vil blive ekspederet hurtigst muligt.
 
Betalingsfristen for skoler, institutioner og lignende er netto 8 dage. Derefter beregnes 2 % i rente pr. påbegyndt måned, dog mindst 50 kr.
 
Priser
Alle priser på websiden er inkl. 25 % moms. Priserne er angivet i danske kroner (kr.).
 
Ønsker du at se priserne ekskl. moms, så klik på knappen ”Vis ekskl. moms” øverst på siden.

Fragt og leveringsomkostninger - Private
Ordrer til private sendes med Post Nord eller Bring. Der vælges mellem med og uden omdeling. Vælger du "Bring med omdeling", vil din pakke blive leveret i tidsrummet 17-21.

Ordrer over 35 kg sendes med Danske Fragtmænd. Danske Fragtmænd leverer IKKE til mindre ikke-brofaste øer. Kontakt os gerne på tlf. 8680 2666 for yderligere information.

Fragtpriserne gælder kun ved levering til brofaste øer. Har du bestilt levering til f.eks. Bornholm eller Læsø, skal du påregne en højere fragtpris.

De aktuelle leveringsomkostninger – inkl. fragt og ekspedition – til Danmark (undtaget Grønland og Færøerne) er:

Post Nord Pakkeboks/Posthus (uden omdeling)
Vægt Pris ekskl. moms Pris inkl. moms
0-2 kg 23,20 kr. 29,00 kr.
2-5 kg 31,20 kr. 39,00 kr.
5-10 kg 48,00 kr. 60,00 kr.
10-20 kg 69,00 kr. 86,25 kr.

Post Nord Hjemmelevering (med omdeling)
Vægt Pris ekskl. moms Pris inkl. moms
0-5 kg 50,00 kr. 62,50 kr.
5-10 kg 90,00 kr. 112,50 kr.
10-20 kg 135,00 kr. 168,75 kr.
20-35 kg 175,00 kr. 218,75 kr.
50-100 kg 245,00 kr. 306,25 kr.
100-200 kg 350,00 kr. 437,50 kr.

Bring Pakkeshop (uden omdeling)
Vægt Pris ekskl. moms Pris inkl. moms
0-1 kg 31,20 kr. 39,00 kr.
1-20 kg 39,20 kr. 49,00 kr.
20-35 kg 95,20 kr. 119,00 kr.

Bring Hjemmelevering (med omdeling)
Vægt Pris ekskl. moms Pris inkl. moms
0-35 kg 95,20 kr. 119,00 kr.

Ved levering til udlandet samt til Færøerne, Grønland, Island og Norge skal de faktiske omkostninger betales.
 
Det er også muligt at afhente bestillinger i vores fysiske butik (gratis) på Bergsøesvej 11, 8600 Silkeborg i vores åbningstider.

Fragt og leveringsomkostninger – Skoler og institutioner
Ordrer til skoler, institutioner og lignende sendes med Danske Fragtmænd eller Post Nord.
 
De aktuelle leveringsomkostninger – inkl. fragt og ekspedition – til Danmark (undtaget Grønland og Færøerne) er:
 
Vægt Pris ekskl. moms Pris inkl. moms
0-5 kg 50,00 kr. 62,50 kr.
5-10 kg 90,00 kr. 112,50 kr.
10-20 kg 135,00 kr. 168,75 kr.
20-50 kg 175,00 kr. 218,75 kr.
50-100 kg 245,00 kr. 306,25 kr.
Over 100 kg 350,00 kr. 437,50 kr.
 
Ved levering til udlandet samt til Grønland og Færøerne skal de faktiske omkostninger betales.
 
Det er også muligt at afhente bestillinger i vores fysiske butik (gratis) på Bergsøesvej 11, 8600 Silkeborg i vores åbningstider.
 
Betaling
Når du handler på Linaa.dk, kan du betale med MobilePay eller med følgende betalingskort: Visa/Dankort, VisaElectron, Mastercard og Maestro. Alle transaktioner sendes krypteret via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. Der påløber ingen gebyrer i forbindelse med din kreditkortbetaling. Bemærk, at beløbet for varerne først trækkes på din konto, når varerne afsendes fra os, og at vi aldrig kan trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
 
Skoler, institutioner og lignende kan foruden førnævnte betalingskort også betale med EAN-faktura eller alm. faktura.
 
30 dages fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret. Inden for de 30 dage kan du meddele os, at du fortryder købet og derefter returnere varen til os. (Gælder ikke Naturkasse abonnement. Se afsnit om fortrydelsesret for Naturkassen længere nede)
 
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din bestilling. Udløber fristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis, løber fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du udfylde og returnere retursedlen sammen med returvaren(e) senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Retursedlen har du modtaget sammen med din pakke.

Hvis du har spørgsmål til din returnering, er du velkommen til at kontakte os på firma@linaa.dk eller ringe på 86 80 26 66. Husk at have dit ordre- eller fakturanummer klar.

Når vi har modtaget varen, tjekker vi den og tilbagebetaler det beløb, som du har betalt ved købet (inkl. leveringsomkostninger). Returvarer behandles senest 14 dage efter modtagelsen.

BEMÆRK! Der ydes ingen retur- og fortrydelsesret på varer, der fremstilles eller tilpasses efter individuelle behov (f.eks. logo-plakater), hvis fremstillingen/tilpasningen er påbegyndt. Det gælder dog kun, når du har givet samtykke til, at vi må påbegynde fremstillingen/tilpasningen, inden fortrydelsesrettens udløb. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af denne type varer, accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes, inden fortrydelsesrettens udløb, og at retur- og fortrydelsesretten derfor bortfalder. Alle logo-plakater specialfremstilles og er altså omfattet heraf.

Returnering
Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes retur til følgende adresse:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
8600 Silkeborg

Husk at vedlægge retursedlen, hvorpå du skriver dit ordrenummer. Har du betalt med betalingskort, overfører vi pengene til dit kort igen. Pengene kan ikke udbetales til en anden konto.

Ved returnering af varen bør du sikre dig, at varen er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Derudover skal du ved efterspørgsler om returvarer kunne bevise, at du har sendt pakken retur. Gem derfor også postkvittering samt evt. track and trace nummer. Omkostninger i forbindelse med returnering af varen påhviler dig som kunde.
 
Du skal selv betale for returfragten, når du benytter dig af din fortrydelsesret. Vi anbefaler også, at du sender varen tilbage i original emballage, da mangel på original emballage kan trække ned i vurderingen af varens salgsværdi. Læs mere herom i afsnittet ”Vurdering af varens salgsværdi”, som du finder herunder.

OBS: Vi forventer, du afsender varen hurtigst muligt, efter du har givet besked om, at du fortryder dit køb. Du skal sende varen retur senest 14 dage, efter du har fortrudt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Vurdering af varens salgsværdi
Som forbruger kan du fortryde købet, efter du har testet varen. Dog kan du helt eller delvist miste dit købsbeløb, hvis varen er brugt/afprøvet ud over, hvad der er muligt i en fysisk butik. Varens værdi kan være blevet forringet, fordi

- du reelt har taget varen i brug.
- varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
- du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt for at kunne fastslå varens art, egenskab og funktion.
- du har brudt varens plombering, original emballage eller lignende.

Hvis varens værdi er blevet forringet, laver vi en konkret vurdering af, hvad den brugte vare kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke retur.

Reklamationsret
I henhold til købeloven er der 24 måneders reklamationsret på varer med fabrikations- og/eller materialefejl (mangler) købt på Linaa.dk. Vi anbefaler, at du gemmer fakturaen som garantibevis. Afhængig af den konkrete situation betyder det, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd.

Har du opdaget en mangel ved varen, skal du ifølge lovgivningen reklamere inden for ”rimelig tid”. Vi anbefaler, du reklamerer så hurtigt som muligt (senest to måneder efter fejlen blev opdaget) og giver os en detaljeret beskrivelse af fejlen. Du kan reklamere ved at sende en mail til firma@linaa.dk eller ringe på tlf. 8680 2666. Derefter skal du sende varen retur med returlabelen, som du modtager, når du har kontaktet os.
 
Bemærk, at reklamationsretten ikke dækker fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Klagemuligheder
Det er muligt at indgive en klage over en vare købt hos os til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Hvis du ønsker at angive en klage, kan du også anvende EU-Kommissionens online klageportal. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark. Klagen indgives her. Hvis du indgiver en klage, skal du angive vores e-mailadresse: firma@linaa.dk

Opdateret 17. august 2020.
 

Salgs- og leveringsbetingelser for abonnementet Naturkassen fra Linå

Gældende fra 12-03-2021. Vi tager forbehold for eventuelle tryk og skrivefejl.

Generelt
Følgende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for kundeabonnement på varer fra Naturkassen fra Linå. Disse betingelser udgør sammen med bestillingen det aftalemæssige grundlag for købet. Naturkassen fra Linå sælger udelukkende varer til personer over 18 år bosiddende i Danmark.

Varighed
Så længe medlemskabet eksisterer uopsagt, vil der forgå en trækning på 278 kr. (249 kr.  + 29 kr. i fragt hver 2. måned fra det tilmeldte kort. Der betales forud d. 1. hver 2. måned i ulige månedsnr. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement ved at kontakte Linå A/S pr. telefon eller e-mail, dog senest d. 15. i lige månedsnr. hvis du ikke ønsker den næste trækning.

Kvittering
Efter tilmelding, og ved hver trækning, vil der blive leveret en kvittering pr. e-mail til dig

Betalingskort udløb
Såfremt dit betalingskort udløber vil der blive fremsendt e-mail med link til fornyelse af kortoplysninger.

Kortoplysninger
Ved tilmelding til automatisk trækning giver du tilladelse til at gemme samtlige nødvendige betalingskortsoplysninger til brug for automatisk debitering af dit betalingskort. Disse oplysninger slettes, når aftalen ophører.

Priser
Priserne kan ændres p.g.a. omstændigheder, som Naturkassen ikke råder over, for eksempel væsentlige ændringer på råvarepriser, valutaændringer eller momsændringer. 
Alle priser er inkluderet 25 % moms. 
Vi forbeholder os ret til at justere priser i takt med normale prisstigninger på
markedet uden forudgående varsel.

Gebyr
Der er ingen skjulte gebyrer eller fakturagebyrer.

Betalingsmåde
Du betaler med betalingskort i forbindelse med dit første køb af Naturkassen på linaa.dk
Når du betaler med dit kort i forbindelse med dit abonnementskøb af Naturkassen fra Linå, giver du automatisk tilladelse til, at Linå trækker abonnementsbeløbet hver 2. måned fra dit kredit- eller betalingskort, så længe du er medlem af Naturkassen fra Linå. Beløbet trækkes automatisk fra dit kort d. 1. i hver 2. måned.

Abonnement
Ved bestilling af Naturkassen starter det løbende abonnement hos Linå automatisk – uden bindingstid. Linå sender en Naturkasse hver 2. måned i månederne januar, marts, maj, juli, september og november (dvs. de ulige månedsnr.). De andre måneder hører du fra os via en email om info vedr. naturen og evt. gode rabatter til udvalgte produkter på Linaa.dk. 
Din første Naturkasse modtager du indenfor 14 hverdage efter din bestilling. Efterfølgende får du den næste Naturkasse i først kommende afsendelsesmåned, vi udsender Naturkasser til abonnementer. Du vil derfor modtage din Naturkasse indenfor 5 hverdage i den pågældende afsendelsesmåned, ved rettidig betaling. Prisen for en Naturkasse pr. gang er 249kr + 29 kr. i fragt til GLS pakkeshop (dvs. du får tilsendt en Naturkasse hver 2. måned i ulige måneds nr.), så længe du ønsker. 
Du kan opsige dit abonnement når som helst, men vil du undgå næste trækning, skal vi have opsigelsen i hænde senest d. 15. i lige måneds nr. (dvs. 15/02, 15/04, 15/06 osv.) ved at kontakte Linå A/S. Hvis en vare er udsolgt eller udgået, vil vi give dig besked om det, evt. med information om en anden vare, som vi kan tilbyde i stedet.

Fortrydelsesret
Når du har modtaget din første Naturkasse, har du 14 dages fortrydelsesret. Indenfor denne periode skal du også give besked til Linå A/S, hvis du fortryder dit abonnement. 
Fortrydelsesretten er ikke gældende, hvis emballagen på første Naturkasse er brudt. Som kunde er du ansvarlig for returforsendelse og eventuelle transportskader. 
Første Naturkasse skal sendes tilbage indenfor 14 dage fra fortrydelsesretten benyttes. Hvis du allerede har betalt for den næste Naturkasse inden godkendelse af retur, tilbagebetaler vi beløbet til dig via din konto indenfor 14 dage fra varerne eller kopi af indleveringskvittering er modtaget. Hos Retsinformation kan du finde en standardformular, som du som kunde kan (men ikke behøver at) anvende, hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Returadresse: Linå A/S, Bersøesvej 11, 8600 Silkeborg.
Efterfølgende Naturkasser: Fortrydelsesretten er ikke gældende for Naturkasser leveret efter din 14 dages fortrydelsesret fra du har modtaget første Naturkasse. Angående opsigelse af abonnement: Se afsnittet Opsigelse.

Reklamation
Du har ret til at reklamere over en vare indenfor 2 år (ifølge Forbrugeraftaleloven), under forudsætning af, at varen var behæftet med fejl ved levering. Gør opmærksom på eventuelle fejl i god tid, så snart du opdager eller burde have opdaget fejlen. Hvis en vare er beskadiget eller på anden vis behæftet med fejl, erstatter vi den selvfølgelig med en ny vare uden omkostninger. Ved reklamation skal du kontakte Linå A/S og afvente instruktion. E-mail: firma@linaa.dk. 

Retur
Angående første Naturkasse, som er blevet modtaget i dine 14 dages fortrydelsesperiode, har du som kunde ansvar for både returomkostninger samt at varen ankommer ubeskadiget retur. Hvis vi ikke kan godkende en retur på grund af, at varen er åbnet eller brugt, så sender vi den tilbage til dig og debiterer dig for 300 kr. for Naturkassen. Returadresse: Linå A/S, Bersøesvej 11, 8600 Silkeborg. Vi tager ikke Naturkasser retur efter din 14 dages fortrydelsesperiode fra modtagelsen af din første Naturkasse.

Opsigelse
Når du har modtaget din første Naturkasse, har du 14 dages returret og skal give besked indenfor den periode, hvis du fortryder dit abonnement. Hvis du, når at modtage den næste Naturkasse i din 14 dages returretsperiode skal du også sende den retur. Efter din første Naturkasse kan du opsige dit abonnement, når som helst ved at kontakte Linå A/S via mail. For at du kan være sikker på, at vi ikke har afsendt din næste Naturkasse og undgå næste opkrævning af Naturkassen, skal du henvende sig til Linå A/S inden d. 15. i lige månedsnr., dvs. 15. februar, 15. april, 15. juni, 15. august, 15. oktober eller 15. december. Finder din opsigelse sted efter d. 15. i en lige måned, modtager du den kommende Naturkasse og opkrævning, men derefter kommer der ikke flere.

Leveringsbetingelser
Dine forsendelser leveres til nærmeste GLS pakkeshop og det er dit ansvar at afhente Naturkasse-pakken. Hvis du ikke afhenter pakken fra udleveringsstedet, efter du har fået besked om, at pakken befinder sig der og pakken af den grund returneres til Linå A/S, uden at du har kontaktet os, så sender vi den til dig igen. Hvis pakken igen kommer retur til os, vil dit abonnement blive annulleret og du holdes erstatningspligtig for de afholdte omkostninger, fordi pakken ikke blev afhentet, hvilket beløber sig til 100 kr. Hvis du mod forventning ikke modtager nogen levering, så giv venligst Linå A/S besked hurtigst muligt. Du har selv ansvar for, at Linå A/S har dine korrekte adresseoplysninger, så dine pakker kan leveres.

Beskyttelse af personoplysninger
Linå A/S er ansvarlig for behandling af de personoplysninger, som du afgiver til os og disse behandles i henhold til Persondataforordningen (GDPR). Som kunde er du indforstået med, at Linå A/S og vores samarbejdspartnere behandler personoplysninger om dig med henblik på at kunne levere produkterne og administrere det abonnement, som du har accepteret som kunde. Du er indforstået med og accepterer, at Linå A/S behandler, indhenter eller udleverer oplysninger, for at kunne udsende emails relateret til Naturkassen.
Du kan når som helst begrænse eller tilbagekalde din accept ved at skriftligt meddele dette til Linå A/S. Én gang om året kan du skriftligt anmode om at få oplyst, hvordan dine personoplysninger behandles. Du har også ret til at forlange, at vi retter eller sletter fejlagtige oplysninger om dig.


Korrekte oplysninger
For at Linå A/S skal kunne levere produkterne i henhold til aftale, er du som kunde ansvarlig for at opgive korrekte kundeoplysninger til Linå A/S. Din faktura sendes via e-mail, fra systemet Reepay. Du er ansvarlig for, at Linå A/S altid har din seneste email adresse.

Force Majeure
I tilfælde af force majeure ifalder Linå A/S intet ansvar for forsømmelse af sine forpligtelser i medfør af denne aftale. Som force majeure regnes for eksempel lovændringer, arbejdskonflikter, strejker, lockout eller andre omstændigheder, som parterne ikke råder over, såsom krig, naturkatastrofer, optøjer, brand, epidemier, pandemier, sundhedskriser, eksplosioner eller angreb på offentlige myndigheder. Det samme gælder ved pludselige ændringer angående krav, der gælder mærkning af produkter f.eks. advarsler, salgsforbud eller beslutninger fra myndigheder, der påvirker markeder og produkter i negativ retning eller en unormal nedgang på markederne.

Support og tilgængelighed
Kontakt Linå A/S via e-mail eller telefon. Vi har som mål at besvare spørgsmål via e-mail indenfor 2 arbejdsdage, fra vi har modtaget din forespørgsel.

Firmaoplysninger
Linå A/S
Bersøesvej 11
8600 Silkeborg
https://www.linaa.dk
tlf: 86802666
Email: firma@linaa.dk


 

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Linå A/S (Linaa.dk, vi, os, vores) indsamler, opbevarer og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som vi indsamler via Linaa.dk, samt for de oplysninger, du afgiver til os, når du besøger Linaa.dk eller kontakter os på telefon, mail eller chat.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Linaa.dk er Linå A/S. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
DK-8600 Silkeborg
Tlf.: +45 8680 2666
Mail: firma@linaa.dk
CVR-nr.: DK25790294

Indsamling af personoplysninger
Ordre/Anmodning om tilbud
Når du foretager et køb på Linaa.dk eller anmoder om et tilbud på én eller flere af vores varer, indsamler vi oplysninger om dig, dvs. navn, postadresse, leveringsadresse (hvis den afviger fra postadresse), e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger og dit køb.

Dine kontaktoplysninger som navn og adresse har vi brug for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os, samt for at kunne administrere en eventuel returnering/reklamation. Din e-mail indsamler vi for at kunne sende dig en ordre- og leveringsbekræftelse. Dit telefonnummer bliver dit kundenummer hos os og bruges kun, såfremt det er nødvendigt at kontakte dig i forbindelse med behandlingen af din bestilling. Når du betaler for dit produkt, registrerer vi dit navn, dine kortdata/dit EAN-nr., din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale, samt til efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort, hvis det er påkrævet.

Dine ordreoplysninger bruger vi også til at kunne opfylde vores bogføringsmæssige forpligtelser iht. bogføringsloven. Ifølge bogføringsloven har vi pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år.

Ønsker du ikke at afgive de persondata, som vi indsamler for at gennemføre et køb, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os.

Cookies
Når du besøger Linaa.dk (også kaldet webshoppen), indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af webshoppen. Vi registrerer f.eks. hvilke søgetermer du indtaster, din IP-adresse samt informationer om hvilke undersider du har besøgt og hvor længe. Desuden indsamler vi tekniske informationer om f.eks. din browsertype og dit styresystem. Dette sker med henblik på at kunne optimere vores webshop samt for at kunne foretage målrettet markedsføring. Nogen af disse oplysninger er derudover nødvendige for at kunne udnytte alle webshoppens funktioner. Vi benytter cookies til indsamling af disse data. Klik her og læs hele vores cookiepolitik.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn og din e-mail. Vi registrerer også, om du ønsker at modtage nyhedsbrevet som lærer og/eller privatperson samt dine interesseområder.

Vi behandler dine oplysninger med henblik på markedsføring og anvender de indsamlede personoplysninger aktivt til at sende dig mere relevante og målrettede information og markedsføring. Din købs- og besøgshistorik på Linaa.dk vil bl.a. blive anvendt til at informere dig om andre produkter samt give dig mulighed for at lave genkøb på tidligere købte varer og relaterede varer ud fra dine tidligere køb eller de produkter, du har besøgt på vores hjemmeside. Formålet er at kunne administrere dit medlemskab og levere de ydelser og fordele, der passer til dig, samt at varetage vores interesse i at kunne sende nyhedsbreve og anden målrettet markedsføring.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldelseslinket i bunden af det nyhedsbrev, du har modtaget, eller ved at sende os en mail på firma@linaa.dk.

Billeder
I forbindelse med events, der afholdes af Linå A/S, tages der billeder (stemningsbilleder). Billederne kan blive vist på Linaa.dk, på vores Facebook-side og i nyhedsbreve. Formålet er at vise stemningen ved eventen samt at bruge billederne ved markedsføring af lignende events.

Brug af databehandlere
De personoplysninger, du afgiver til os, betragtes som fortrolige og behandles med største forsigtighed. Vi videregiver persondata til udvalgte samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere behandler eller anvender oplysninger under fortrolighed og efter ordre fra os. De må aldrig benytte data til andet formål, end det som vi har givet dem.

Vi overlader data til tekniske samarbejdspartnere, som forestår drift, udvikling og hosting af servere og webshop. Vi overgiver derudover data til samarbejdspartnere i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev, forbedring af webshoppen, markedsføring samt til kommunikation via mail- og chatsystem. Derudover udleverer vi navn, adresse, e-mail og telefonnummer til det fragtfirma, der står for leveringen af din bestilling.

Dine personoplysninger videregives eller sælges på ingen måde til andre end vores samarbejdspartnere, med mindre der er tale om særlige omstændigheder, f.eks. krav om udlevering af data fra en dansk myndighed iht. dansk lovgivning eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Videregives dine oplysninger i forbindelse med virksomhedsændringer, vil det ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Herunder kan du se eksempler på samarbejdspartnere, der behandler data på vegne af os:

- DanDomain (webshop)
- OnPay (betalingssystem)
- Lyngsøe EDB (hosting)
- Post Nord (fragtfirma)
- Danske Fragtmænd (fragtfirma)
- Bring (fragtfirma)
- Zendesk (online chatsystem)
- HelloRetail ("personlig" online shopping)
- Mailchimp (nyhedsbreve)
- HeyLoyalty (nyhedsbreve/email-markedsføring)
- Google (statistik og markedsføring)
- Facebook (statistik og markedsføring)
- Hotjar (statistik og brugeradfærd)

Fire af disse samarbejdspartnere er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret via databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopier af certificeringerne findes her:
Zendesk Inc. - klik her
Mailchimp - klik her
Google LLC - klik her
Facebook - klik her

Dine rettigheder
Ifølge loven (indsigtsretten) har du ret til at henvende dig til os for at få at vide, om vi opbevarer oplysninger om dig og i så fald hvilke, hvad formålet med disse oplysninger er, hvem modtagerne af oplysningerne er, samt hvor disse oplysninger stammer fra.

Du kan henvende dig skriftligt til os på firma@linaa.dk eller pr. brev til vores postadresse. Sender du en indsigtsanmodning, skal du medsende dokumentation, for at du er den pågældende person. Vi besvarer din forespørgsel inden for 4 uger.

Såfremt dine personoplysninger er forkerte eller ufuldstændige, kan du altid få dem rettet/ændret (retten til berigtigelse). Bliver du opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, opfordrer vi dig til kontakte os på firma@linaa.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret/opdateret.

Du kan i nogle tilfælde få alle eller visse persondata slettet (retten til sletning), såfremt du ønsker det. I det omfang dine oplysninger er nødvendige, f.eks. for at vi kan overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger.

Du kan altid tilbagekalde det samtykke, du har givet i forbindelse med modtagelsen af vores nyhedsbrev. Tilbagekaldelsen kan altid ske via et link i de udsendte nyhedsbreve (frameld mig nyhedsbrevet) eller ved at sende os en mail på firma@linaa.dk.

Du har altid mulighed for at henvende dig til os for at få dine personlige data udleveret i et almindeligt anvendt format samt til at overføre (portere) disse data til en anden dataansvarlig.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af de personlige data, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på webshoppen og opbygningen samt til en eventuel direkte markedsføring (retten til indsigelse). I din skriftlige indsigelse skal du specificere, hvilken behandling du gør indsigelse imod.

Retten til at klage
Du kan altid klage over vores behandling af dine personlige data til Datatilsynet. Dette gør du ved at henvende dig til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk (mail) eller +45 33 19 32 00 (telefon).

Sletning af persondata
Oplysninger, du har givet til os i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, slettes, når du trækker dit samtykke tilbage (framelder dig nyhedsbrevet).

De oplysninger, du har givet til os ved afgivelse af din ordre (dvs. navn, adresse, telefonnummer, e-mail, evt. EAN-nr. og oversigt over bestilte varer) opbevarer vi i minimum 5 år.

Oplysninger indsamlet via Google om din adfærd på og ved brug af Linaa.dk slettes automatisk efter 38 måneder.

Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at kunne udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Ændringer i persondatapolitikken
Vi er til enhver tid berettiget til at lave ændringer i vores persondatapolitik. Du vil altid kunne finde en opdateret version af persondatapolitikken på Linaa.dk.

Opdateret 15. januar 2020.
 


 

Cookiepolitik

Denne webshop anvender cookies, dvs. når du besøger vores webside indsamles der oplysninger om dig, der bl.a. bruges til at tilpasse og forbedre webshoppens indhold og funktioner. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (læs her hvordan) og undlade at bruge vores webshop. Læs mere om vores brug af cookies herunder.

Firmadata
Linaa.dk ejes og drives af:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
8600 Silkeborg
Tlf.: +45 8680 2666
Mail: firma@linaa.dk
CVR-nr.: DK25790294

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil/datafil – et stykke kode – som en webside gemmer på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger websiden. En cookie er ikke et program, men en passiv fil. Den kan f.eks. ikke indsamle informationer fra din computers harddisk eller sprede virus og andre skadelige programmer. En cookie bruges til at holde styr på, hvad der sker under dit besøg på websiden og for at kunne genkende din computer, såfremt den vender tilbage til websiden på et senere tidspunkt.

Formålet med cookies på websiden
På websiden benytter vi følgende former for cookies: nødvendige, funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige.

Nødvendige (Tekniske)
De tekniske cookies er med til at gøre websiden brugbar. Det gør de ved at aktivere grundlæggende funktioner som f.eks. side-navigation samt give adgang til de sikre områder af websiden. Uden disse cookies kan websiden ikke fungere ordentligt. Disse cookies har kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre websider.

Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger, du foretager på websiden, f.eks. om du er privat eller erhvervskunde.

Statistiske
Statistiske cookies hjælper os med at forså, hvordan du interagerer på Linaa.dk ved at indsamle og rapportere oplysninger om din adfærd på webshoppen. Disse cookies registrerer også, om du tidligere har besøgt vores site, hvilken browser du bruger og lign. Vi bruger disse informationer til statistik samt til løbende at optimere webshoppen.

Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de websider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De er placeret på Linaa.dk af tredjeparter, som kan kategoriseres under markedsføringspartnere, annoncerende netværk og sociale medier (f.eks. Google og Facebook). Tredjeparterne agerer som mellemled for at vise dig vores indhold som f.eks. beskeder, tilbud og annoncer. Disse cookies indsamler anonymiserede data, der ikke kan føres tilbage til din identitet. Bemærk dog, at hvis du er logget på en tjeneste fra en af disse tredjeparter under dit besøg på vores webside, vil tredjeparten kunne henføre de tekniske data til din profil. Behandlingen af disse data er underlagt tredjeparternes datapolitik.

Google: Disse cookies indsamler data om din adfærd på vores webside. Disse data bruges til vores statistik i Google Analytics og i forbindelse med vores markedsføring med Google Ads. Vær opmærksom på, at vi har aktiveret Google Signals. Dette gør, at Google Analytics sammenholder besøgsoplysningerne, der er indsamlet på vores webside med Google-oplysninger fra brugere med Google-konti, der er logget ind og har givet samtykke til annoncetilpasning. Disse Google-oplysninger kan f.eks. være din søgehistorik, din YouTube-historik og data fra andre websider, der bruger Google Signals. Du kan slette dine Google-data via Min aktivitet.

Data genereret af Google Analytics sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Facebook: Denne cookie indsamler data om din adfærd på vores webshop og sammenholder det med din profil på Facebook og/eller Instagram (som ejes af Facebook), hvis du er logget ind på din Facebook-konto samtidig med du besøger vores webside. Disse informationer hjælper os med at optimere vores markedsføring på Facebook og Instagram. Vi har kun adgang til en fuldt anonymiseret statistik og kan ikke henføre data til den enkelte bruger.

Hotjar: Vi bruger Hotjar til statistiske formål og for at kunne optimere brugeroplevelsen på vores webside. Det sker ved, at Hotjar samler data om dine bevægelser på vores webside. Vi kan på den måde se, hvordan vores besøgende bruger vores webside. Ved hjælp af den indsamlede information kan vi optimere websiden og dens funktioner samt forbedre vores webside baseret på vores brugeres feedback.

Hotjar indsamler navnet på din internetudbyder, den webside, hvorfra du har besøgt os, de dele af vores webside, du besøger, datoen for og varigheden af dit besøg samt oplysninger om den enhed (enhedstype, operativsystem, skærmopløsning, sprog, land hvor du befinder dig og webbrowser-type), du bruger under dit besøg på vores webside. Der indsamles også en forkortet version af din IP-adresse, som gemmes i et anonymiseret format ved at fjerne det sidste nummer. Dermed har Hotjar aldrig adgang til din fulde IP-adresse. Læs mere om Hotjars persondatapolitik her.

Oversigt over cookies


Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Du kan altid blokere for cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af hvilken browser du anvender. Vælger du at blokere for cookies, skal du være opmærksom på, at der er mange af websidens funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at websiden kan huske de valg, du foretager.

Cookies, du tidligere har accepteret, kan til enhver tid slettes fra din computer. Dette kan du gøre i din computers internetindstillinger. Fremgangsmåden afhænger af, hvilken browser du anvender. Få hjælp til at slette eller blokere cookies her.

Opdateret 7. september 2020